Metelli je samo jedan od brendova u okviru Metelli grupe, ali je i polazna tačka proizvođača davne 1962. godine. Brend Metelli je oličenje veština i kompetencija cele grupacije. Ima širi asortiman proizvoda od ostalih trgovačkih marki iz grupe. Metelli vodene pumpe, delovi kočionog sistema i transmisije su siguran izbor za sve što vam je potrebno.

TRANSMISIJA (PRENOS)


ТU modernim automobilima, transmisija je jedna od najviše opterećenih komponenti. S obzirom na tu odgovornu funkciju, popravke moraju izvesti mehaničari odgovarajuće stručnosti. Prilikom popravke obavezna je upotreba delova proverenog porekla i kvaliteta. Upravo Metelli nudi takvu sigurnost mehaničarima i njihovim klijentima. Kvalitet komponenti odgovara kvalitetu delova za prvu ugradnju.

KOČIONI SISTEM


Metelli nudi kompletnu paletu delova kočionog sistema – kočione pločice, čeljusti, kočioni diskovi, kočioni cilindri, pumpe, regulatori pritiska, doboši i još mnogo toga. Proizvodnja komponenti kočionog sistema je visokotehnološki proces koji se izvodi potpuno automatizovanim mašinama za obradu, ugradnju i kontrolu.

VODENE PUMPE


Metelli vodene pumpe su među vodećim po kvalitetu na evropskom tržištu rezervnih delova i na celom evropskom, američkom i azijskom tržištu pumpi za prvu ugradnju. Proizvodjač je često nagradjivan za izradu originalnih delova, pa čak ima i svoje patentirane proizvode. Setovi zupčenja sa pumpama izuzetno su pogodni za rad – dovoljan je jedan set da biste zamenili 3 komponente.

Metelli Group raspolaže tehničkim odeljenjem, razvojnim timom i opremom za testiranje i kontrolu kvaliteta. Bogato iskustvo u proizvodnji nekoliko velikih grupa auto delova duguju svojoj ulozi proizvođača originalnih auto delova. Iza brenda Metelli stoji proizvođać sa istorijom kojoj možete verovati.

PORUČI