Više od 42 godine, IR je dokazani lider u proizvodnji i distribuciji rezervnih delova i komponenti trapa – viljuške, stabilizatori, krajevi spona, silen blokovi, ramena, nosači motora itd.

STANDARD KVALITETA


Proizvodnja proizvoda visokog kvaliteta je najvažnije dostignuće u industriji. Delovi za koje proizvodi IR imaju ključnu ulogu u vozilu, a bezbednost je na prvom mestu. Zbog toga se poštuju ISO 9001 i TS standardi, kao i ISO 14001 čuvaju životnu sredinu.

RAZNOLIKOST


Lansiranje 100 novih proizvoda godišnje i održavanje asortimana od više od 4.000 artikala jedna je od osnovnih teza kompanije. Kontinuirano istraživanje, razvoj novih delova i testiranje materijala u smislu prezentacije, sigurnosti i trajnosti odgovornost su sektora za istraživanje i razvoj.

VODEĆI PROIZVOĐAČ


Moćna proizvodna organizacija sa kapacitetom od 2 miliona viljuški i 5 miliona silen blokova godišnje, uz stalni razvoj i unapređenje procesa, istraživanje tržišta i poboljšanje proizvoda, zahteva i efikasno upravljanje zalihama. Zbog toga je IR svetski lider u proizvodnji ove dve grupe auto delova.

KVALITETNA USLUGA


IR raspolaže proizvodnim kapacitetima u Španiji, Indiji, Brazilu i Argentini. Takva mreža fabrika omogućava pravilno upravljanje resursima i optimizira vreme distribucije. Na taj način kompanija održava konkurentsku prednost i obezbeđuje brzu uslugu širom sveta.

Zahvaljujući konstantnom rastu i razvoju tehnologije, IR je postao vodeći svetski proizvođač komponenti vešanja, ekskluzivno za potrebe nezavisnog aftermarket tržišta.

PORUČI