I.G.A.T. AG je osnovalo 2002. godine nekoliko nemačkih stručnjaka za maziva. Kombinujući svoje znanje, oni razvijaju proizvodnju visokokvalitetnih aditiva u svim vrstama primene i eksploatacije maziva.
I.G.A.T. AG je prva Nemačka kompanija koja je razvila kompletan paket aditiva, automobilskih ulja, industrijskih ulja, i auto kozmetike za vaš automobil. U roku od samo nekoliko godina I.G.A.T. AG postaje poznato ime na tržištu maziva u Srbiji. Kupci su bili uvereni u mogućnosti i kvalitet proizvoda i brzu i blagovremenu uslugu Euro 07 doo tima.
Bez obzira da li se koristi u motociklu ili u najvećem kamionu, na arktičkoj hladnoći ili nepodnošljivoj vrućini, I.G.A.T. AG je tu sa pravim proizvodom. Na osnovu širokog asortimana I.G.A.T. AG uvek može da ponudi proizvod sa optimalnim performansama za određenu primenu.
Savremeni proizvodni pogoni, optimizovane zalihe, sopstvena laboratorija kompanije i visok stepen slobode odlučivanja, omogućavaju kompaniji da deluje što fleksibilnije i da osigura stalni kvalitet asortimana proizvoda.
Danas, proizvodnja I.G.A.T. AG uključuje preko 400 proizvoda od mineralnih i sintetičkih ulja, menjačkih i hidrauličnih ulja, maziva za industriju i obradu metala, bio maziva, aditiva za gorivo, antifriza i raznih proizvoda za održavanje automobila. Fabrike kompanije nalaze se u u Bubenheimu i Vormsu. Krajem 2013. godine sedište kompanije seli se u Vorms, nakon što je tamo izgrađeno novo, veće postrojenje, a od 2015. godine u ovom postrojenju postavljena je instalacija za multifunkcionalne i visoko efikasne masti.

01

IGAT

Sintetička motorna ulja

Dodati su im aditivi za manje trenje i povećanu snagu. Obezbeđuju zaštitu motora na niskim i visokim temperaturama. Smanjuju čađ i naslage i održavaju motor čistim. Čuvaju od habanja tokom produženog veka trajanja. Specijalni aditivi smanjuju emisiju štetnih gasova i potrošnju goriva.
02

IGAT

Polusintetička motorna ulja

Sadrže sintetičke komponente za dodatnu stabilnost ulja. Obezbeđuju poboljšanu zaštita od habanja motora u otežanim uslovima. Primenjena je savremena tehnologija za odlično čišćenje. Dodati aditivi smanjuju trenje i potrošnju goriva.
03

IGAT

Mineralna motorna ulja

Obezbeđuju odličnu zaštitu u svim uslovima. Sadrže aditive za čišćenje dokazanog kvaliteta, prvoklasne aditive za sprečavanje habanja. Pogodna za sve tipove motora sa i bez turbo punjača.

TRANSMISIONA ULJA


I.G.A.T nudi širok izbor transmisionih ulja za ručne i automatske menjače. Ulja za automatske menjače imaju izvanredna svojstva protiv trošenja, oksidiranja ili nastanka pene i osiguravaju glatko prebacivanje stepena prenosa pri niskim temperaturama. Preporučuje se potpuna zamena ulja kako bi se osigurao nesmetan rad menjača. Asortiman dizajniran za ručne menjače prilično je raznolik kako u pogledu sintetičkih i mineralnih ulja tako i prema karakteristikama menjača.

MASTI


Multifunkcionalna mast na bazi mineralnog ulja, sa litijumom ili sa antikorozivnim i oksidacionim inhibitorima. Visokokvalitetna tečna mast otporna na starenje na bazi litijum-mineralnog ulja sa odličnom zaštitom od korozije i aditivima za smanjenje habanja pod visokim pritiskom.

Kao i visokokvalitetna multifunkcionalna mast na bazi mineralnog ulja sa molibden disulfidom kao čvrsto mazivo kojoj su dodati inhibitori protiv korozije i oksidacije. Ako vam je potrebna pomoć u odabiru prave masti, obratite se našim kolegama u prodajnim objektima u zemlji ili potražite u našem online katalogu.

КОČIONE TEČNOSTI


Najčešći proizvodi u kategoriji IGAT kočionih tečnosti su: hidraulična tečnost na mineralnoj bazi, dizajnirana za hidropneumatsko oslanjanje, servo upravljače i kočione sisteme, pogodna za rad u temperaturnom opsegu od - 40°C do + 100°C. Kao i potpuno sintetička kočiona tečnost sa povećanom tačkom ključanja i povećanom zaštitom od korozije. Primenjuje se u sistemima hidrauličnih bagera po specifičnim zahtevima proizvođača.

ANTIFRIZ


I.G.A.T ima izuzetno širok spektar antifriza od vrhunskog koncentrata antifriza na bazi monoetilen glikola sa odličnim antikorozivnim svojstvima, bez nitrita, amina i fosfata. Moderan, dugotrajan antifriz koji daje pouzdanu zaštitu za motore od aluminijuma i livenog gvožđa.

Висококачествен радиаторен антифриз концентрат на база моноетилен гликол с отлични антикорозионни свойства. Без нитрити, амини и фосфати. Премиален дълготраен радиаторен антифриз концентрат на база моноетилен гликол. Без нитрити, амини и фосфати. Надеждна защита за алуминиеви и чугунени двигатели.

U kratkom vremenu I.G.A.T. je razvio kompletan asortiman standardnih i specijalnih maziva za široku upotrebu. Zbog toga je kompanija lider na specijalizovanim tržištima – automobilskoj industriji, transportu generalno, industriji, na tržištu antifriza, masti... I.G.A.T. uvek ima pravi PLATIN ili MOVE proizvod za vas. Potražite ih kod nas.

PORUČI