Samo je jedan original. To čini Hengst filtere nepogrešivim izborom na globalnom nezavisnom tržištu. Svetski poznat po razvoju i proizvodnji tehnološki naprednih rešenja za filtriranje.

FILTERI VAZDUHA


Filter vazduha jedan je od najvažnijih filtera u benzinskim i dizel motorima. Hengstovi filteri neprestano uklanjaju strane čestice iz sistema dovoda vazduha i održavaju siguran i dugotrajan rad motora, omogućavajući mu da diše.

PRODUŽAVAJU ŽIVOTNI VEK AUTOMOBILA
100%
ŠTITE
OD CURENJA
FILTRACIONI MEDIJUM OTPORAN JE NA ŠIRENJE PLAMENA
VISOKO- KVALITETAN VODOOTPORAN FILTER
MAKSIMALNA STABILNOST FILTERA

FILTERI ULJA


U zavisnosti od primene, nekoliko stotina litara ulja se pumpa kroz motor svakog minuta da bi se smanjilo trenje o pokretnim delovima i sprečilo prerano trošenje klipova, ležajeva klipnjača i slično.Ovaj proces ne zavisi samo od kvaliteta ulja, već u isto vreme i od rada filtera ulja. Traži se veća produktivnost i manje habanje - Hengst filteri ulja efikasno čiste ulje od zagađivača i čine motor snažnim, izdržljivim i lakim za upotrebu.

ZADRŽAVAJU ZAGAĐIVAČE
OTPORNI NA VISOK PRITISAK I TEMPERATURU
PRECIZNO PROIZVEDENI
JEDNOSTAVNI ZA POSTAVLJANJE
OTPORNI NA IMPULSE

FILTER ZA GORIVO


Bez čistog goriva ništa ne funkcioniše: Hengst filteri za gorivo održavaju radnu sigurnost motora i štite sistem ubrizgavanja goriva od zagađenja. Sistemi ubrizgavanja modernih benzinskih i dizel motora osetljivi su na najmanje nečistoće goriva. Ako se filter goriva ne zameni u skladu sa propisanim ciklusom, sistemi ubrizgavanja mogu se začepiti i narušiti bezbednost u radu. Posebno u dugim intervalima Hengst filteri zadržavaju svoj prvoklasni filtracioni efekat.

MAKSIMALNI PRITISAK DO 15 bar-a
MAKSIMALNI UČINAK ČIŠĆENJA
SAVREMENI MATERIJALI ZA FILTRACIJU
DUŽI INTERVALI IZMEĐU ZAMENA
OTPORNI NA AGRESIVNA GORIVA

Портфолиото от двете продуктови гами непрекъснато се усъвършенства, така че FUCHS може да предложи правилните смазочни материали по всяко време. Ще намерите авто, агро и мото маслата на FUCHS в обектите на Евро 07 в страната или в онлайн каталога ни.

PORUČI