FUCHS PETROLUB SE poseduje 58 kompanija sa više od 5.500 zaposlenih u 45 zemalja. Korporacija učestvuje na berzama u Štutgartu i Frankfurtu. FUCHS PETROLUB SE je 100% fokusiran na proizvodnju maziva, sa više od 10 000 proizvoda u svom asortimanu. Ova ogromna raznolikost u asortimanu zasniva se na zajedničkom i direktnom radu sa kompanijama koje primenjuju FUCHS proizvode u cilju razvijanja pravog proizvoda za njihove specifične potrebe. Sve to radi preko 500 stručnjaka u 22 laboratorije širom sveta.
Preko 40% ukupne proizvodnje i prodaje FUCHS-a usmereno je na automobilski sektor. Asortiman sadrži širok spektar motornih, menjačkih, hidrauličnih ulja, masti, antifriza i kočnih tečnosti.

Nemačka motorna ulja FUCHS rezultat su najsavremenijih istraživanja i razvoja najvećeg svetskog nezavisnog proizvođača maziva u saradnji sa vodećim proizvođačima automobila. Širok asortiman motornih ulja napravljen je za moderne visokotehnološke motore.

FUCHS motorna ulja nude optimalnu zaštitu i visoke performanse motora za sva vozila i mašine u građevinarstvu, transportu ili poljoprivredi.

10+

godina iskustva

40+

fabrika širom sveta

2000+

proizvoda

Dve grupe proizvoda iz FUCHS porodice TITAN PRO i TITAN FLEKS u mogućnosti su da udovolje potražnji za univerzalnim motornim uljima sa širokim spektrom primene, kao i za „specijalnim“ uljima za specifične primene

PRO označava PROFESIONALNO i ovaj raspon se fokusira na jednu specifičnu OEM specifikaciju. Ulje je dizajnirano posebno za te zahteve. Na primer, TITAN GT1 PRO 2312 SAE 0W-30 proizvodi se posebno za nove PSA Euro 6 motore

PRO

FLEX

FLEKS potiče od FLEKSIBILNO – Proizvodi iz serije TITAN FLEKS kombinuju veliki broj odobrenja za postizanje najšire moguće pokrivenosti na tržištu. Ulja su razvijena u skladu sa odgovarajućim ACEA standardima. Motorno ulje sa najvećom pokrivenošću na tržištu je TITAN GT1 FLEKS 23 SAE 5W-30.

Portfolio ove dve grupe iz FUCHS asortimana proizvoda se neprestano usavršava, tako da FUCHS u svakom trenutku može ponuditi prava maziva. Auto, agro i ulja za motocikle FUCHS naći ćete u prodajnim objektima Euro 07 u zemlji, ili online katalogu.

PORUČI