CASTROL

INŽENJERSTVO TEČNOSTI

Castrol je tu da usluži svakog vozača, motociklistu i svaku industrijsku aktivnost na svetu. To postižu pomoću inžinjerstva tečnosti. To znači da Castrol stvara ulja, maziva, fluide i masti viskoih performansi za svaku primenu koju možete zamisliti, obezbeđujući da sve glatko funkcioniše.

DETALJNO

FUCHS PETROLUB SE je najveći nezavisni proizvođač maziva na svetu. Kompaniju je osnovao Rudolf Fuchs 1931. godine u Manhajmu u Nemačkoj, gde se trenutno nalazi sedište kompanije.
Već tri generacije porodica Fuchs jedna je od najuspešnijih kompanija u oblasti proizvodnje maziva.

DETALJNO

Total Lubricants
nudi širok asortiman proizvoda zahvaljujući iskustvu na različitim tržištima: automobilskoj industriji, transportu, industriji, brodogradnji…, kao i različitim tipovima ulja: motornom, menjačkom ulju, rashladnoj tečnosti, ulju u obradi metala, mineralnom, hidrauličnom i kočionom ulju.

DETALJNO

I.G.A.T. kompaniju osnovalo je nekoliko stručnjaka za aditive koji su svoje znanje o proizvodnji i razvoju visokokvalitetnih ulja i aditiva iskoristili i u proizvodnji – antifriza, masti i tečnosti. I.G.A.T. je prva Nemačka kompanija koja je mogla da isporuči kompletan asortiman maziva, a u kratkom roku I.G.A.T. je postao poznato ime na tržištu Nemačke.

DETALJNO

NE PROPUŠTAMO
NI JEDNU ČESTICU PRLJAVŠTINE


Hengst nudi čitav niz filtera za sve motore dostupne na tržištu - od najmanjeg automobila do najvećeg kamiona, broda ili stacionarnog motora. Zahvaljujući bliskim kontaktima sa veleprodajama i servisima, Hengstova proizvodna linija maksimalno je prilagođena trenutnim tržišnim zahtevima.

DETALJNO

Krajem 1979, kompanija DELGROSSO prvi put je plasirala filtere za ulje, vazduh i gorivo pod markom CLEAN FILTERS. Kompanija je sklopila partnerstvo sa mnogim proizvođačima automobila i motora za isporuku filtera za ulje, vazduh, gorivo i kabine za početnu ugradnju. Zahvaljujući svojoj ekspertizi, DELGROSSO je takođe na čelu proizvođača filtera za aftermarket.

DETALJNO

MI POKREĆEMO MOTOR


DAYCO je svetski lider u dizajniranju i proizvodnji komponenti pogonskih motora - kaiševa i remenica, za prvu ugradnju u automobilskoj industriju. DAYCO uživa poverenje najvećih svetskih proizvođača automobila kako bi osigurao najviši kvalitet i sigurnost. DAYCO neprestano ulaže u potragu za novim materijalima i razvoj inovativnih proizvoda kako bi udovoljili zahtevima savremenih motora.

DETALJNO

ITALIJANSKI STIL I ISTORIJA U
SVAKOM REZERVNOM DELU AUTOMOBILA


DETALJNO

MI SMO TAKOĐE ISPUNJENI
POTREBNOM ENERGIJOM ...


BANNER razvija baterije od 1937. Nudi akumulatore, industrijske baterije (baterije za vučne uređaje-stanice), akumulatorski pribor, tehničke delove od sintetičkog materijala u Aziji, Evropi i Africi sa kapacitetom od skoro 5 akumulatora godišnje.

DETALJNO

Sa više od 40 godina iskustva, IR / TALOSA je sada vodeća kompanija u proizvodnji i distribuciji komponenti za upravljanje i vešanje u aftermarket sektoru. Asortiman obuhvata više od 9.000 proizvoda za evropske, američke i azijske automobile, uključujući automobile 4×4 i minibuseve, a svake godine se razvije oko 900 novih proizvoda u skladu sa aktuelnim potrebama.

DETALJNO

DUGO ISKUSTVO SA
NAJBOLJIM PARTNEROM


Duže od 20 godina, Japanparts je vodeći distributer delova za azijske i američke automobile. Asortiman proizvoda uključuje filtere, hidraulične delove, amortizere, kvačila, klipove, glave cilindra, segmente, startere, alternatore, svećice i još mnogo toga. Asortiman proizvoda stalno se proširuje, a delovi koje Japanparts nudi isporučuju se iz posebno odabranih fabrika sa proverenim kvalitetom.

DETALJNO